У кошику немає товарів

Політика конфіденційності програми лояльності ADIDAS UNIVERSE

1. ВВЕДЕННЯ

1.1 Згода, надана відвідувачем сайту, який бажає взяти участь у програмі лояльності adidas Universe (далі - Учасник), ДП «Адідас-Україна» (далі - Організатор), є повним і беззастережним.

1.2 Учасник надає згоду Організатору і контрагентам Організатора обробляти персональні дані за допомогою автоматизованих систем управління базами даних, а також інших програмних засобів.

1.3. Учасник погоджується з тим, що, якщо це необхідно для реалізації цілей, зазначених у цих Правилах програми лояльності, його персональні дані, отримані Організатором, можуть бути передані третім особам, яким Організатор може доручити обробку персональних даних учасника на підставі договору, укладеного з такими особами , за умови дотримання вимог законодавства України про забезпечення такими третіми особами конфіденційності персональних даних та безпеки персональних даних при їх обробці.

1.4. Учасник має право запросити у Організатора інформацію про свої персональні дані, їх обробці та використанні, вимагати виключення або виправлення / доповнення / зміни невірних / неповних / некоректних персональних даних, відправивши відповідний письмовий запит на адресу місцезнаходження Організатора: 03067, м. Київ, вул. Гарматна 4

1.5. Надана учасником згода на обробку його персональних даних може бути відкликана шляхом направлення Покупцем письмової заяви на адресу місцезнаходження Організатора.

1.6. Організатор зобов'язаний забезпечити безпеку, збереження даних і конфіденційність отриманої від учасника інформації відповідно до вимог законодавства про захист персональних даних.

1.7. Учасник погоджується з тим, що згода, надана в електронній формі при реєстрації є згодою, яка повністю відповідає вимогам законодавства про персональні дані і дозволяє підтвердити факт його отримання Організатором.

1.8. Учасник також погоджується з тим, що відкликання згоди на обробку персональних даних буде автоматично означати припинення участі в Програмі, профіль учасника Програми буде заблокований і блокування буде означати неможливість використання Програми, в тому числі всіх накопичень, наявних на рахунку учасника, а також необхідність повторно давати згоду на обробку персональних даних у разі, якщо колишній Учасник знову побажає приєднатися до Програми.

2. ЗГОДА НА ОТРИМАННЯ РЕКЛАМНО-ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОВІДОМЛЕНЬ

У разі якщо учасник також надав свою згоду на отримання маркетингових матеріалів (в ході реєстрації) або бажає надати її пізніше, вказавши це в особистому кабінеті учасника, застосовуються такі умови:

2.1. Наданням такої згоди учасник дозволяє Організатору зв'язуватися з ним шляхом здійснення прямих контактів (рекламно-інформаційної розсилки про знижки, акції, нові пропозиції та ін.) за допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштова розсилка, електронна пошта, телефон, мережа Інтернет та ін. Періодичність таких розсилок визначається Організатором на його розсуд в односторонньому порядку.

2.2. Учасник має право відмовитися від отримання рекламної інформації без пояснення причин відмови. При цьому, якщо Учасник не бажає отримувати зазначені розсилки на адресу електронної пошти, вказану при вступі до Програми, він повинен відмовитись від подальшої такої розсилки, змінивши налаштування в своєму особистому кабінеті.

2.3. Сервісні повідомлення, що інформують Покупця про наявні заощадження, історії покупок та ін. носять виключно інформаційний характер і не є рекламною розсилкою.

2.4. Цим Учасник також погоджується з тим, що згода, надане в електронній формі при реєстрації на рекламно-маркетингові активності, конкурси та розіграші, організовувані adidas, є згодою, яка повністю відповідає вимогам законодавства про персональні дані, законодавству про рекламу та дозволяє підтвердити факт його отримання Організатором .

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ПРИ ОФОРМЛЕННІ ЗАМОВЛЕНЬ НА САЙТІ

1. При розміщенні Замовлень або реєстрації на Сайті Покупець заповнює форми, надаючи в т.ч., але не обмежуючись, наступні дані: Прізвище, Ім'я, По батькові, контактні дані (телефон, e-адреса електронної пошти), адреси доставки Замовлення, стать, дата народження та ін.

2. Приймаючи умови цієї Угоди, Покупець дає повну і беззастережну згоду  ДП «Адідас-Україна» (Продавець) обробляти (в т.ч. з використанням різних засобів автоматизації) свої персональні дані, в тому числі прізвище, ім'я, по батькові, дата народження, стать, поштова адреса, адреса реєстрації, адреси доставки замовлення а; домашній, робочий, мобільний телефони, адресу електронної пошти (e-mail), біометричні персональні дані, в тому числі збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, використання, передачу третім особам як на території України, так і транскордонну передачу (в т. ч .на територію Сполучених Штатів Америки), знеособлення, блокування, знищення персональних даних, включаючи передачу їх контрагентам Продавця з метою подальшої для цілей виконання своїх зобов'язань Продавцем за цією Угодою, а також для аналізу історії взаємодії Покупця з Продавцем, в т.ч. проведення рекламно-маркетингових та інших досліджень з метою поліпшення якості послуг, для проведення рекламно-маркетингових активностей, програм, акцій та ін., а також для просування послуг на ринку шляхом здійснення прямих контактів (рекламно-інформаційної розсилки) з Покупцем за допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштова розсилка, електронна пошта, телефон, мережа Інтернет. Покупець надає згоду Продавцеві і контрагентам Продавця обробляти персональні дані Покупця, за допомогою автоматизованих систем управління базами даних, а також інших програмних засобів. Покупець погоджується з тим, що, якщо це необхідно для реалізації цілей, зазначених у публічній оферті %ссылка%, його персональні дані, отримані Продавцем, можуть бути передані третім особам, яким Продавець може доручити обробку персональних даних Покупця на підставі договору, укладеного з такими особами, при умови дотримання вимог законодавства України про забезпечення такими третіми особами конфіденційності персональних даних та безпеки персональних даних при їх обробці. Покупець має право запросити у Покупця інформацію про свої персональні дані, їх обробці та використанні, вимагати виключення або виправлення / доповнення / зміни невірних / неповних / некоректних персональних даних, відправивши відповідний письмовий запит на адресу місцезнаходження Продавця, вказаний в цій Угоді. Дане Покупцем згоду на обробку його персональних даних є безстроковим і може бути відкликана шляхом направлення Покупцем письмової заяви на адресу місцезнаходження Продавця, вказаний в цій Угоді.

3. Продавець зобов'язаний забезпечити безпеку, збереження даних і конфіденційність отриманої від Покупця інформації відповідно до вимог законодавства про захист персональних даних.

4. Покупець має право надати Продавцю згоду зв'язуватися з Покупцем шляхом здійснення прямих контактів (рекламно-інформаційної розсилки про знижки, акції, нові пропозиції та ін.) за допомогою різних засобів зв'язку, включаючи, але не обмежуючись: поштова розсилка, електронна пошта , телефон, мережа Інтернет та ін. Періодичність таких розсилок визначається Продавцем на його розсуд в односторонньому порядку.

Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. При цьому, якщо Покупець не бажає отримувати зазначені розсилки, він повинен змінити відповідні настройки підписки на Сайті, пройшовши за посиланням «Щоб відписатися від цієї розсилки» в такий розсилці, виключивши тим самим свою електронну адресу зі списку розсилки Сайту.

Сервісні повідомлення, що інформують Покупця про замовлення і етапах його обробки, носять виключно інформаційний характер про порядок виконання Замовлення, не є рекламною розсилкою, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Покупцем.

ЗГОДА НА ЗБІР ТА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Я, заповнюючи форму «Оформлення замовлення» та/або проходячи процедуру реєстрації на веб-сайті: HTTPS://WWW.ADIDAS.UA/, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», як суб’єкт персональних даних, надаю Дочірньому підприємству «Адідас-Україна»  (03067, м. Київ, вул. Гарматна 4, код ЄДРПОУ 24251899), як володільцю персональних даних, свою добровільну, інформовану та однозначну згоду на:

1. Обробку моїх персональних даних з первинних джерел у такому обсязі:

прізвище, ім’я та по батькові суб’єкта персональних даних;

  • серію та номер і ким виданий паспорт громадянина України, іншого документа, що посвідчує особу, підтверджує громадянство України чи спеціальний статус особи;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків;
  • зареєстроване та/або фактичне місце проживання;
  • адресу електронної пошти, номери контактних телефонів;
  • адреса доставки замовлення;
  • стать, біометричні персональні дані.

2. Використання моїх персональних даних в обсязі, визначеному в пункті 1 цієї Згоди, що передбачає будь-які дії володільця персональних даних щодо обробки цих даних, дії щодо їх захисту, а також дії щодо надання часткового або повного права обробки персональних даних іншим суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними (стаття 10 Закону України «Про захист персональних даних»);

3. Поширення моїх персональних даних в обсязі, визначеному в пункті 1 цієї Згоди, що передбачає дії володільця персональних даних щодо передачі відомостей про фізичну особу (стаття 14 Закону України «Про захист персональних даних»);

4. Доступ третіх осіб до моїх персональних даних в обсязі, визначеному в пункті 1 цієї Згоди (стаття 16 Закону України «Про захист персональних даних»).

5. Метою обробки персональних даних є ведення бази персональних даних для забезпечення діловодства на підприємстві, підготовки відповідно до вимог законодавства статистичної, адміністративної та іншої інформації з питань господарської діяльності підприємства, а також з питань реалізації визначених законодавством прав та обов’язків у сфері господарських правовідносин.

6. Наданням цієї Згоди, я підтверджую, що ознайомлений(-а) з її змістом та правами, що надані мені, як суб’єкту персональних даних відповідно до статті 8 ЗУ «Про захист персональних даних». 

7. Мета та умови обробки моїх персональних даних мені зрозумілі та я погоджуюся з ними.

8. Ця Згода надається мною на строк, необхідний для досягнення мети обробки (збору) персональних даних, визначеної в пункті 5 цієї Згоди.

9. Ця Згода є чинною з моменту її надання.

Вгору